top of page

Hos Positiv Hund tilbyr vi:

PRISER:

Førstegangskonsultasjon: 650 kr

Oppfølgingstimer: 600 kr

Kun laser, elektroterapi eller ultralydterapi: 300 kr

FYSIOTERAPI OG REHABILITERING

Alle hunder trenger hundefysioterapi!

Hunder som konkurrerer på elitenivå sliter naturligvis ekstra mye på muskler, ledd og skjelett, og trenger derfor regelmessig rehabilitering.

Men også den vanlige selskapshunden kan få problemer.

Hundefysioterapi kan innebære en rekke ulike behandlinger, som for eksempel massasje, ultralydterapi, elektroterapi, akupressur, mobilisering og justering av ledd. 

Det som ligger i fokus er læren om muskler, ledd og skjelett. Og ettersom hundens liv innebærer konstante påkjenninger på dette, så kan hundefysioterapi hjelpe til gjennom å gi muskulaturen tilbake sin maksimale funksjon. 

Vi legger opp en rehabiliteringsplan som individtilpasses etter din hunds behov. Rehabiliteringsplanen kan bestå av for eksempel massasje, mobilisering og justering av ledd, laserbehandling og styrketrening, alt for at din hund skal bli skadefri.  

Å regelmessig gå gjennom hunden hos en fysioterapeut kan hjelpe hunden med å unnvike unødig smerte, da muskelknuter og rupturer kan oppdages i tide og umiddelbart gis behandling.

 

Tidsaspektet er helt avhengig av hvilken type skade eller postoperativ rehabilitering man søker hjelp for. Men man skal være klar over at det akkurat som hos oss mennesker tar tid å rehabiliteres hvis man skal ha et varig resultat. 

For bestilling av time, ta kontakt på:

 

Tlf. 90033634 eller gjennom kontaktskjemaet

 

 

 

 

 


 

bottom of page