top of page

PRIVATTIMER

Hvis du trenger hjelp med et spesielt problem som ikke kan løses på noen av våre kurs eller om du heller ønsker å ha instruktøren for deg selv, så anbefaler vi privattimer.

Det handler kanskje om en redd eller aggressiv hund, en hund som blir redd ved nyttår, som jager biler, eller det kan være at dere trenger litt hjelp med hverdagslydigheten. Du kan også få privattimer hvis du feks vil jobbe med nosework eller styrketrening
 
Målet med privattimen er at du skal forstå problemet og årsakene bak problemet, å lære deg å arbeide for å nå et holdbart resultat, og å selvstendig kunne jobbe videre for å gi deg og hunden din et bra liv sammen.  

Du kan velge å ta kun en time, men vi anbefaler ofte flere for å få best mulig hjelp. 

Vi har en pakkeløsning hvor du får 1 privattime hvor vi treffes og 30 min onlinemøte via Zoom månedlig. Etter møtene vil du få en treningsplan, og du vil få ubegrenset oppfølging via WhatsApp mellom timene. Via WhatsApp kan du sende inn spørsmål og videoer og få tilbakemelding på disse. 

Hvis du er usikker på om dette passer for deg, så tilbyr jeg et 15 min gratis møte via Zoom, hvor vi kan prate sammen først. 

Pris: 900 kr pr time pr enkelttime

Pakkeløsning: 1600 kr pr mnd. Ingen bindingstid.

iStock-613521992_edited.jpg
bottom of page