top of page

Hunderehabilitering og fysioterapi i Kongsberg med Positiv Hund

Oppdatert: 24. aug. 2023

Hos Positiv Hund i Kongsberg forstår vi at hunder, som mennesker, kan trenge spesialisert omsorg for å gjenopprette bevegelighet og velvære etter skader eller operasjoner. Vår rehabilitering- og fysiotjeneste er her for å hjelpe din firbente venn på veien mot bedre helse.


Enten det dreier seg om en skade, en operasjon eller aldersrelaterte utfordringer, kan hunder stå overfor lignende utfordringer som vi mennesker gjør.

Vår tilnærming til hunderehabilitering begynner med en grundig vurdering av din hunds tilstand og behov. Vi utvikler deretter en skreddersydd rehabiliteringsplan som tar sikte på å forbedre bevegelighet, styrke og komfort. Ved hjelp av terapeutiske øvelser, massasje og andre teknikker, arbeider vi for å gjenopprette din hunds funksjonsevne og livskvalitet.


Vi forstår viktigheten av en helhetlig tilnærming til hunderehabilitering. Derfor involverer vi også eierne i prosessen, slik at du kan lære teknikker og øvelser som du kan fortsette med hjemme for å støtte din hunds rehabilitering.


Vår rehabilitering- og fysiotjeneste er ikke bare for hunder som har gjennomgått operasjoner eller skader. Eldre hunder kan også dra nytte av vår ekspertise for å forbedre deres livskvalitet ved å lindre smerte og øke bevegelighet.


Hos Positiv Hund har vi som mål å hjelpe din hund til å rehabilitere og trives gjennom profesjonell rehabilitering og omsorg. Kontakt oss i dag for å diskutere din hunds spesifikke behov og for å avtale en konsultasjon. Sammen kan vi hjelpe din firbente venn med å leve et lykkeligere og mer aktivt liv.


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page